fredag den 28. februar 2014

Milles Fastelavnsboller

8 stk. uden mælk og gluten!


Ingredienser til bollerne:
4 æg
50 g. Sukrin melis
1,5 dl. kokosmælk
50 g. smeltet kokosolie
50 g. mandler
3 spsk. fuldkornsmajsmel
3 spsk. Fiberhusk
1 tsk. kardemomme
2 tsk. bagepulver

Ingredienser til hindbærskum:
150 g. frosne hindbær
1 spsk. æblemost
2,5 dl. soyafløde
1 vaniljestang
1 spsk. Sukrin melis


Fremgangsmåde:
Pisk æg og Sukrin sammen i en skål til det skummer. Tilsæt kokosmælk og kokosolie.
Hak mandlerne til fint pulver i en minihakker og bland det sammen med majsmel, Fiberhusk, kardemomme og bagepulver.
Pisk de to blandinger sammen og lad dejen hvile i 10 min.
Form dejen til en pølse og del den i otte lige store dele, der trilles til boller.
Bollerne bages ved 200 grader i ca. 20 min.
Lav hindbærskum mens bollerne køler af.
Hindbærrene gives sammen med æblemosten et hurtigt opkog i en kasserolle. Afkøl blandingen og pisk soyafløden til skum. Tilsæt Sukrin og kornene fra vaniljestangen. Vend til sidst hindbærrene i.
De afkølede boller skæres over og fyldes med hindbærskum.

MUMS!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar