onsdag den 6. april 2011

Pandekager.

Ingredienser:
100 g. grahamsmel
150 g. hvedemel
1/2 tsk. salt
1 tsk. vaniljesukker
5 dl. kærnemælk
3 æg
2 spsk. jordnøddeolie
1/2 dl. appelsinsaft
Becel flydende let til stegning

Fremgangsmåde:
Bland grahamsmel, hvedemel, salt og vaniljesukker sammen i en skål.
I en anden skål piskes kærnemælk, æg, olie og appelsinsaft sammen til en jævn blanding.
Hæld halvdelen af denne blanding over i skålen med melblandingen og pisk det godt sammen inden den anden halvdel piskes i.
Lad dejen trække i ca. 30 min. inden pandekagerne steges.

Servér dem evt. som jeg med honningmarinerede blåbær og pynt med mynte.
               

Fakta om grahamsmel:

De uopløselige kostfibre i grahamsmel giver en god mæthedsfornemmelse.
Desuden binder de giftstoffer og mindsker kolesterolniveauet i blodet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar