Fibrene fra kokospalmens frugt bruges til måtter, reb og tæpper. Desuden får man også dejlige ting som kokosolie og kokosmel ud af nødden.
Kokosmelet er glutenfrit og fiberrigt. Det kan f.eks. anvendes som ingrediens i desserter, gryderetter og salater eller til at panere kød, fisk og grøntsager.
Det er selvfølgelig også lækkert i bagværk, og lige nu sidder jeg faktisk og nyder en enkelt af disse skønne kokostoppe.
Ingredienser:
400 g. kokosmel
2 tsk. vanillesukker
1 dåse kondenseret mælk
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175 grader.
Bland alle ingredienserne i en skål, og sæt derefter ca. 25 toppe på en bageplade.
Bagetid: ca. 14 min. eller indtil de er lysebrune på toppen.
Afkøl toppene og dyp dem evt. i mørk smeltet chokolade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar